Mjesnom odboru poklonili kantu za otpatke

Izvršni Odbor ogranka Trogir je napravio malo neobičnu akciju.

Odlučio je darivati Mjesni odbor Čiovo, darom koji će poslužiti građanima i turistima. To je kanta za smeće. Predlažu da se kanta postavi uz autobusno stajalište kraj Doma starih, jer je na tom prostoru nema.

Mjesni odbor Čiovo povremeno ustupa svoju prostoriju Ogranku Trogir Hrvatskih laburista – Stranke rada i u znak zahvalnosti, ali i želje za korektnom suradnjom, laburisti su se odlučili na ovaj korak. Međutim, kako sve ne može biti idilično, treba istaknuti da je odabir dara rezultat nezadovoljstva urednošću obale, osobito od Madiracinog mula do ‘Duhanke’.

Ovim darom, laburisti skreću pozornost na potrebu čišćenja tog dijela obale, jednako tako kako se čiste i ulice. Na ovaj dio Čiova treba gledati kao na produženu Rivu grada. Obalom ide mnoštvo turista, kao i domaćeg stanovništva i zanemarujući, ovaj put, veliki problem prometne gužve, ne može se zanemariti ono što se odmah može napraviti – čišćenje obale.

Trogirski laburisti znaju da je teško doći i do minimalnih sredstava, pa su odlučili svojim dobrovoljnim prilozima prikupiti potrebne novce za kantu i tako dati svoj skromni doprinos uređenju okoliša. Uređenje okoliša i zaštita prirode je vrlo bitan element na kome će laburisti kontinuirano raditi.

S MO Čiovo, kao i s drugim mjesnim odborima, laburisti žele uspostaviti dobre odnose, a sve u cilju što boljeg zajedničkog rada.

Ovaj put je dar, slijedeći može biti kritika.

— Anica Bodrožić, predsjednica Ogranka Trogir

| Broj posjeta: 953 |

2 komentara u "Mjesnom odboru poklonili kantu za otpatke"

 1. Iskrene čestitke Laburistima Trogira na lijepoj gesti.
  Učite sve da realizirate vašu ideju uređenja gradskog parka.Bez vas će to i dalje nagrđivati grad.Sreća za Trogir što vas imaju.

  Srdačan pozdrav !
  Ivan Tomić

 2. Hvala Ivane!
  U planu nam je akcija vezano za park Garagnin (Garanjin, Garajin). Moramo je dobro osmisliti.

  Pozdrav!

  Anica Bodrožić

Imate li komentar?