Međimurski laburisti završili akciju Zahtjevnica

Nakon dva tjedna kao i uvijek dosada uspješno trljamo ruke zbog još jedne odlično odrađene akcije. Oko 1500 potpisa skupljeno je u ova dva tjedna.

Usprskos nesnosnim vrućinama i nedostatku zraka za disanje, nije nam bilo teško, jer smo opet imali zadani cilj – pokazati građanima da smo jedini s njima i da smo jednaki, za razliku od „elite“ koja ne bi prepoznala Hrvatskog radnika ni da se zaleti u njega. Hvala svim aktivistima na nadljudskom naporu.

Hvala građanima koji vjeruju u nas i koji vjeruju da je borba uz Laburiste pobjednička, iako možda i duga, ali polako i sigurno koračamo dalje i više. I to jedini. Ankete ili ne, mi znamo, da na izborima, kad će trebati odlučiti u miru i bez straha od prozivanja, da će znati odlučiti ispravno i po prvi puta u dvadeset godina glasati „ZA“, a ne protiv kao do sada.

I zbog toga smo sretni, jer Hrvatska se budi. Možda još uvijek ne pravom brzinom, ali to ćemo dodati vrućini oko nas i sivilu koje je zavladalo Hrvatskom. S nestrpljenjem očekujemo novu akciju i druženje s građanima, a do tada lijepi pozdrav svim članovima diljem lijepe naše, te našim simpatizerima i građanima koji su nas prepoznali kao „SPAS“.

Citat: „Još Hrvatska ni propala dok mi živimo, Laburiste nam je dala, mi ju volimo. Hura…..

U ime Laburista Međimurja VELIKI pozdrav.

Rajko Bulat – Moljac

| Broj posjeta: 976 |

Želite li komentirati? Objava: "Međimurski laburisti završili akciju Zahtjevnica"

Imate li komentar?