Maslinove grančice u Rijeci i Crikvenici

Članovi Ogranaka Rijeka i Crikvenica ove su subote prigodom nadolazećih blagdana – Cvjetnice i Uskrsa svoje sugrađane razveselili maslinovim grančicama. Laburisti su na taj način poslali poruku mira, a od građana, koji su bili ugodno iznenađeni ovom akcijom, mogle su se čuti samo riječi hvale.

Najdojmljiviji trenutak dogodio se je u Rijeci kada je mimohod branitelja i ostalih građana, u znak nezadovoljstva haaškim presudama hrvatskim generalima, prošao pored štanda Hrvatskih laburista. Kao znak podrške, dostojanstva i suosjećanja, članovi Ogranka Rijeka podijelili su braniteljima maslinove grančice.

Laburisti Podružnice Primorsko – goranske županije ovom prilikom nisu zaboravili ni na svoje najmlađe sugrađane. Tako je Ogranak Rijeka mališane darivao uskršnjim ukrasima, a Ogranak Crikvenica čokoladnim jajima i zečićima.

I za kraj, navodimo citat nepoznatog autora: “Slijedeći put kad prođeš pored masline, pokloni joj se! Jer maslina, koja je oduvijek bila simbol mira, plodnosti, snage, zdravlja i blagosti, upravo to zaslužuje!” (MP&DD)

>> galerija

| Broj posjeta: 1.475 |

1 komentar u "Maslinove grančice u Rijeci i Crikvenici"

  1. TO,što su Laburisti različiti od drugih velika je prednost i garancija blistave budućnosti.Neokaljanost lica čelnog čovjeka je znak da u toj stranci nemaju šta tražiti:lopovi ,pravaranti i svi ostali kojima nije do rada ,reda i jednakosti.Dragi građani zato ne bacajte vaše glasove,povjerite ga Laburistima za Hrvatski spas i za bolje sutra svih nas. Ovaj čovjek je puno rekao a još više ima nam za reći,radi se za bolje sutra,o našoj sreći. Takvi nam trebaju za vođe i njima se treba priključiti.

Imate li komentar?