Maslinove grančice u Đakovu i Velikoj Gorici

U subotu prijepodne, 31. travnja, ispred tržnog centra u Velikoj Gorici, članovi ogranka Hrvatskih laburista – Stranke rada svojim su sugrađanima dijelili maslinove grančice kao najavu blagdana Cvjetnice. Prisjetimo se da se tim blagdanom obilježava svečani ulazak Isusa u Jeruzalem kojeg je narod dočekao mašući palminim i maslinovim grančicama. Velikogoričani su s veseljem uzimali grančice pa je nekoliko stotina grančica podijeljeno za pola sata.

I đakovački su laburisti uoći katoličkog blagdana Cvjetnice organizirali druženje sa svojim sugrađanima, kojom su im prigodom podjelili oko 450 maslinovih grančica. Građani su bili oduševljeni tom gestom te nam poželjeli sreću u daljnjem radu. Maslinove grančice za ovu prigodu poslali su kolegice i kolege iz Riječkog, Zadarskog te Kaštelanskog ogranka kojima zahvaljujemo na uloženom trudu jer bez njih nebi bilo ove akcije, u kojoj su sudjelovali Andrea Dvoržak, Matija Namjesnik, Drago Čizmar te Ante Žeravica. (NN, AŽ)


Đakovo


Velika Gorica

| Broj posjeta: 1.075 |

1 komentar u "Maslinove grančice u Đakovu i Velikoj Gorici"

  1. U ovo doba prošle godine Hrvatski laburisti – Stranka rada ogranak Rijeka su imali svoju akciju Maslinove grančice uoći katoličkog blagdana Cvjetnice , a ove godine valjda to više nije zanimljivo.Danas je zanimljivije biti aktivan na FB.
    (D.B.) 🙂

Imate li komentar?