Marija Antoaneta opatijska

Hrvatski laburisti – Stranka rada ogranak Opatija osvrnuo bi se na rastrošnost gradonačelnika Opatije Ive Dujmića koji se ponaša kao Marija Antoaneta i ne uviđa da nije vrijeme za bankete, već za naporni rad i ulaganje u gospodarstvo.

Ovih su se dana stanovnici Opatije imali priliku uvjeriti da žive bolje, ljepše, sretnije od ostatka Hrvatske, a bogami i dobrog dijela svijeta. Osobno ih je u to uvjerio naš dragi gradonačelnik nedavnim organiziranjem raskošnog predblagdanskog prijema u hotelu Imperijal o trošku, naravno prebogatih Opatijki i Opatijaca na kojem su se našli birani uzvanici iz opatijske javne scene. Uz zvuke skupo plaćenih muzičara, rekapitulirao je naš vrli gradonačelnik odlazeću nam godinu u kojoj su po njemu svi problemi stanovnika Opatije riješeni odlukom Visokog upravnog suda, koji će od toga dana biti izgleda jedina instanca na kojoj će Opatija i njeni stanovnici riješavati životne probleme, osim naravno ako posjedujete koju dionicu LRH, onda vas je vrag već odnio.

Problema kao što je na primjer situacija s parkingom u gradu, situacija s gradskim plažama, rapidno propadanje obrta, firmi i zatvaranje poslovnih prostora i sličnih kao što vidite nema. Tako da po gradonačelniku nije bilo nikakve prepreke da se sredstava grada i građana Opatije preusmjere na organizaciju jedne ovakve manifestacije kojom gradonačelnik započinje predizbornu kampanju gradskim novcem.

Trošak ovakve manifestacije za 300 uzvanika, nebi se posramili ni mnogo veći gradovi, pa nakon uspješno počašćenih uglednika i stranačkih kolega, gradonačelnik nije stao sa trošenjem, već je odlučio da i građani zaslužuju po koju ribicu, pogotovo jer on to ne plaća.

Dolaskom među građane, čuo je za nekakve stotine građana Opatije koji se nalaze na Zavodu za zapošljavanje, a nažalost i u redu za pučku kuhinju.

Poručio im je naravno, neka jedu kolače.

Predsjednik ogranka
Leonid Holjar

| Broj posjeta: 416 |

Želite li komentirati? Objava: "Marija Antoaneta opatijska"

Imate li komentar?