Ludbreg: Radnička prava u krizi

Čast nam je pozvati sve zainteresirane građanke i građane na javnu tribinu Radnička prava u krizi. Javna će se tribina održati u četvrtak, 21. ožujka 2013. godine u vijećnici Pučkog otvorenog učilišta Dragutin Novak, Trg svetog Trojstva 19, Ludbreg, s početkom u 19 sati.

Pojam „kriza“ opisuje se kao sveobuhvatan poremećaj u društvenom, političkom i ekonomskom životu iz kojeg je izlazak u pravilu vrlo težak i dugotrajan.

Kriza uvijek prvo pogodi radnike, umirovljenike, nezaposlene i siromašne. Rješenje krize svaka vlast vidi u pogodovanju vlasnicima kapitala i daljnjem rezanju radničkih i socijalnih prava.

Mora li to baš tako biti i koja sve prava imaju radnici, govoriti će Siniša Miličić, predsjednik Regionalnog industrijskog sindikata, predsjednik Podružnice Hrvatskih laburista – Stranke rada Varaždinske županije te kandidat za župana Varaždinske županije na predstojećim lokalnim izborima.

Javnu će tribinu otvoriti Ana Katana, predsjednica ogranka Ludbreg i kandidatkinja za dogradonačelnicu Grada Ludbrega ispred Hrvatskih laburista – Stranke rada. Prisutnima će se obratiti i Ivana Pomahač, članica ludbreškog ogranka Hrvatskih laburista – Stranke rada i kandidatkinja za zamjenicu župana.

| Broj posjeta: 771 |

Želite li komentirati? Objava: "Ludbreg: Radnička prava u krizi"

Imate li komentar?