Laburistima u izborima za MO Čazme dva mandata!

Dana 18. ožujka 2012. godine održani su izbori za mjesne odbore grada Čazme. Hrvatski laburisti su izašli s listom u tri, od ukupno sedam mjesnih odbora: Čazma, Miklous i Dapci. U mjesnim odborima Čazma i Dapci osvojili smo po 1 mandat, dok u mjesnom odboru Miklouš nismo dobili mandate. S obzirom da nam je izborna kampanja bila vrlo skromna, zadovoljni smo osvojenim mandatima. Nadamo se da je ovo dobar pokazatelj za predstojeće lokalne izbore.

“U sva tri mjesna odbora upotrijebili smo kampanju “od vrata do vrata”, pridobili puno simpatizera, i iznenadili se koliko ljudi nema informaciju da se odražavaju izbori za mjesne odbore i što uopće jesu mjesni odbori. Odaziv na izbore je bio jako slab, u MO Čazmi je izašlo 12% birača, u MO Dapci je izašlo 23% birača, dok u MO Miklouš je izašlo 38% birača. Rezultati su bili pozitivni, u Čazmi smo dobili 1 člana odbora od ukupno 7, u Dapcima 1 člana odbora od ukupno 5, dok u Mikloušu nažalost nismo dobili niti jednog člana. Zadovoljni smo ostvarenim rezultatom, pogotovo zbog toga što određene stranke koje su već dugo godina aktivne, u navedenim mjesnim odborima su dobile puno manju podršku građana nego mi” – istaknuo je član ogranka Čazme Tomislav Dabac.

Ovim rezultatom laburisti su pokazali da su odgovorna stranka na koju treba računati za predstojeće lokalne izbore, ali i da građani traže promjene na političkoj sceni tražeći stranke koje će se zalagati za pojedinačnog čovjeka i radnika, a ne za banke i krupni kapital. (TD)

| Broj posjeta: 1.871 |

Želite li komentirati? Objava: "Laburistima u izborima za MO Čazme dva mandata!"

Imate li komentar?