Laburisti žele parkiralište za bicikle

PETRINJA – Članovi petrinjskog ogranka Hrvatskih laburista prikupljali su potpise koje su zajedno s pismom poslali gradonačelniku Željku Nenadiću. Skreću pozornost na činjenicu kako na gradskom kupalištu nije riješen problem parkiranja bicikla kojih ima u velikoj količini tijekom ljeta. „Kao što znate bicikl danas postaje sve popularnije sredstvo prijevoza, a problemu parkiranju tog prijevoznog sredstva poklanja se premalo pozornosti.

U vrijeme kad se podosta pažnje posvetilo uređenju gradskog kupališta jedan problem ostao je i dalje aktualan, a to je problem parkiranja bicikala. Iz fotografija priloženih uz ovaj dopis možete vidjeti da u početku sezone postoji problem s parkiranjem 60 i više bicikala, a taj bi se broj s dolaskom sezone mogao još povećati.

Uz 50 potpisa podrške koje vam dostavljamo kao prilog također vam dostavljamo i plan i projekt brzog rješenja navedenog projekta. U prijedlogu rješenja problema, strojobravarski obrt „Labor Omnia” iz Petrinje nudi jeftino rješenje s brzim rokom izvođenja radova. Obrt predlaže stalke za bicikle koji bi bili prijenosni i samim time mogli bi se koristiti kod različitih prigoda u gradu kao što su Lovrenčevo i druge proslave gdje se okuplja pozamašan broj ljudi, a samim time i auta i bicikala.

Nadam se da će ovih 50 potpisa podrške biti shvaćeni ozbiljno i da će se ovom problemu posvetiti potrebna pozornost.”, stoji u pismu predsjednika petrinjskog ogranka Hrvatskih laburista kojeg je potpisao Željko Tačković.

Izvor: http://www.portal53.hr/vijesti/petrinja/81-petrinja/4354-laburisti-zele-parkiraliste-za-bicikle.html

| Broj posjeta: 753 |

Želite li komentirati? Objava: "Laburisti žele parkiralište za bicikle"

Imate li komentar?