Laburisti usred utvrde zavisnih

Aktivisti ogranka Podsljeme svakodnevno su u kontaktu sa građanima u zagrebačkoj gradskoj četvrti Podsljeme i to na tri lokacije : okretište tramvaja Mihaljevac, Trg Sv. Šimuna u Markuševcu, te u Mlinovima. Već dva tjedna aktivisti djeluju svakodnevno u popodnevoj smjeni i ulaze u razgovor sa građanima, najviše s onima za koje se borimo, sa radnicima.

Dana 22.11.2011. i 23.11.2011. aktivisti su uspjeli pokriti sve tri lokacije i zajedničkim nastupom predstaviti PLAN A građanima Podsljemena. Iako su u početku građani bili skeptični, svakim danom dobivamo sve više upita, te se sve više ljudi interesira za stranku.

Laburisti će nastaviti istim tempom do izbora tjedna. U nedjelju se planira veliko druženje s građanima u Markuševcu. Uz druženje ćemo degustirati i domaću kapljicu.

Također, laburisti odrađuju akciju od vrata do vrata. Naši timovi se kreću u Šestinama i Mlinovima. Idući tjedan najavljujemo posjetu u Gračanima, Markuševcu i Vidovcu.

Prvi smo koji smo uspjeli podići štand da tri specifične lokacije: usred carstva HDZ-ove mladeži (u Gračanima), usred SDP-ove utvrde (Mlinovi), te u Markuševcu gdje građani još uvijek ne vide da je njihov „nezavisni“ više zavisan o drugima nego o sebi. Nadamo se da će prepoznati kako je lako ušao u koaliciju sa „lijevima“, pa u idućem mandatu sa „desnima“, da bi se sada priklonio seljacima, te istovremeno bio na skupu u Vukovaru i slikao se uz „nezavisnog“ Bandića koji mu je i dalje uzor. (MJ)

| Broj posjeta: 916 |

Želite li komentirati? Objava: "Laburisti usred utvrde zavisnih"

Imate li komentar?