Laburisti u međimurskim gradovima

Međimurski Laburisti ove su subote u Čakovcu, Murskom Središću i Prelogu, organizirali druženje s građanima. Kao i kod proteklih akcija, zadovoljstva je bilo s obje strane. Podržavajući nas da nastavimo dalje sa borbom protiv onih koji su uništili Hrvatsku, građani su uz letke koje smo dijelili i dalje hvalili našu „skromnost“. Naime, mi smo danas dijelili jabuke koje smo dobili i kupili, a ne kao neke stranke koje daruju razne „stranačke materijale“ koji su financirani iz „crnih fondova“, ili iz džepova tajkuna, koji uzimaju radnicima da bi dali opet „tim istim strankama“.

I tako u Čakovcu i Prelogu zdravih vitamina finih i sočnih jabuka (iz međimurskih voćnjaka – zahvaljujemo našoj članici Lukši i njenoj obitelji) konzumiralo je velik broj ljudi, dok se ekipa na sjeveru Međimurja, odnosno u Murskom Središću odlučila za kuhano vino, uz izgovor da je kod njih hladnije. Hmmm?

Ostalo nije ništa, a već iduće subote opet pripremamo iznenađenje. Kakvo? Uskoro..

U svakom slučaju hvala građanima na njihovoj podršci, te svim članovima koji su današnje jutro proveli vani na izuzetno niskim temperaturama, ali s VELIKIM osmjehom na licu.

Nema glume, jer, „NISMO ISTI, MI SMO LABURISTI“! (RB)

| Broj posjeta: 841 |

Želite li komentirati? Objava: "Laburisti u međimurskim gradovima"

Imate li komentar?