Laburisti protiv zatvaranja Veletržnice ribe (audio, video)

U utorak, 19. lipnja 2012. godine održana je konferencija za novinare Podružnice Hrvatskih laburista – Stranke rada Primorsko – goranske županije na temu nedavnog zatvaranja Veletržnice ribe u Rijeci.

Problem Veletržnice ribe Rijeka neće se riješiti njezinim zatvaranjem jer je to zamjena uzroka i posljedica, rekli su predstavnici županijske organizacije Hrvatskih laburista – Stranke rada na konferenciji za novinare održanoj pred zatvorenom burzom ribe.

Tržište treba regulirati zakonskim okvirima, a dok se to ne riješi, Veletržnica treba biti u stanju mirovanja, tvrde laburisti. Odgovornost za neuspjeh burze ribe vide i u Gradu Rijeci i Primorsko-goranskoj županiji, a upozoravaju i na pojedinačne odgovornosti.

Prozivaju Nikolu Mendrilu koji je, tvrde laburisti , za neuspjeh Veletržnice nagrađen doministarskim mjestom. Danas svaki mali obrtnik zna koliki mu je dug, pa su apsurdne izjave da se i ne zna koliki je zapravo dug Veletržnice, ustvrdio je Hrvoje Maračić, predsjednik laburista Kostrene. (HRT, Radio Rijeka)

Više o temi pročitajte na stranicama podružnice: http://pgz.laburisti.com/do-kad-cemo-loviti-u-mutnom/

| Broj posjeta: 1.006 |

Želite li komentirati? Objava: "Laburisti protiv zatvaranja Veletržnice ribe (audio, video)"

Imate li komentar?