Laburisti promatrači u Gradskom vijeću Rijeke

Na 27. sjednici Gradskog vijeća grada Rijeke koja je održana 27. ožujka, u svojstvu promatrača prisustvovali su i članovi Hrvatskih laburista ogranka Rijeka. Svako iskustvo dobro dođe, pa su se i riječki laburisti tako mogli uživo upoznati s radom Gradskog vijeća i njenih vijećnika.

Aktualni sat je opravdao svoj naziv jer su neka pitanja bila zanimljiva i vrlo atualna, dok su odgovori uglavnom bili “filozofski”, vrlo politički i nerazumljivi, a često i netočni. Na tragu što kvalitetnijeg rada i priprema za predstojeće lokalne izbore Ogranak će redovito organizirati izravno praćenje sjednica Gradskog vijeća, a sve kako bi se članovi stranke, koji to žele, mogli što kvalitetnije upoznati s radom Gradskog vjeća i njegovih vjećnika, odnosno s temama koje su od važnosti za naš grad i njegove građane.

Zbog malog broja mjesta za praćenje sjednica, političke stranke imaju pravo na samo 3 osobe koje mogu pratiti sjednicu, pa zato pozivamo zainteresirane članove da se najmanje 5 dana prije održavanja sjednice prijave kako bi im se omogućila rezervacija mjesta. Prijaviti se mogu na broj 098/9805-136. (NN)

| Broj posjeta: 774 |

Želite li komentirati? Objava: "Laburisti promatrači u Gradskom vijeću Rijeke"

Imate li komentar?