Laburisti po Gorskom kotaru (položen „temeljni kamen broj 1082“)

Ogranak Hrvatskih laburista – Stranke rada Delnice, započeo je 01.09.2011. godine akciju „Laburisti po Gorskom kotaru“. Akcijom želimo obići sve goranske centre, animirati ljude, upoznati ih s našom strankom, uključiti nove članove, formirati nove ogranke i podsjetiti na predstojeće parlamentarne izbore.

Akcija je krenula iz Delnica. Iskoristili smo lijep i sunčan sajmeni dan kada u Delnice dolazi veliki broj ljudi. Popričali smo s njima, upitali ih s čime nisu zadovoljni, što ih tišti, što bi mijenjali, kako naprijed. Dijelili smo letak koji smo pripremili u tu svrhu, a na kome se mogu upoznati sa našom strankom.

Uspjehu provedene akcije sigurno je pridonijelo gostovanje predsjednika stranke gospodina Dragutina Lesara, gospodina Nikole Vuljanića, člana predsjedništva stranke i Maje Ilčić, tajnice stranke, koji su zajedno s nama izašli među štandove i obližnje kafiće te se družili sa građanima.

Kroz neformalne razgovore saznali smo zanimljive stvari koje interesiraju naše sugrađane, čuli njihova razmišljanja te dobili nekoliko izrazito zanimljivih prijedloga koje ćemo koristiti u našim budućim akcijama i programima. Ostvarili smo i neke kontakte koji će nam zasigurno pomoći u ostvarenju cilja koji smo zacrtali.

Da je u Delnicama stvarno bilo radno govori nam i zapaženi performans kojega smo izveli svi zajedno. Na zelenoj površini u centru Delnica položili smo „temeljni kamen broj 1082“ – kamen za „nešto“ kako bi našoj premijerki Kosor olakšali svakodnevne aktivnosti vezane uz otvaranje svega i svačega.

U ranim popodnevnim satima nastavljeno je druženje predsjednika stranke Dragutina Lesara, gospodina Nikole Vuljanića, inače nosioca izborne liste sedme izborne jedinice i gospođe Maje Ilčić sa članovima izvršnog odbora ogranka. Upoznali su nas sa predstojećim planiranim aktivnostima i zadacima vezanim uz izbore.

Radno je bilo i navečer kada su predsjednik stranke i članovi predsjedništva stranke sudjelovali u radu izvršnog odbora podružnice stranke Rijeka koji je raspravljao o tekućoj problematici.

Uvjereni da smo odradili dobar posao, razišli smo se kasno navečer, umorni, ali zadovoljni. Akcija ide dalje! (Nenad Pleše)

| Broj posjeta: 1.231 |

Želite li komentirati? Objava: "Laburisti po Gorskom kotaru (položen „temeljni kamen broj 1082“)"

Imate li komentar?