Laburisti Đakova osnažili svoje redove!

Hrvatski laburisti Đakova izabrali su novo vodstvo i pojačali se s novih trideset članova radnica i radnika Đakovštine

U petak, 17. kolovoza, Hrvatski laburisti ogranka Đakovo izabrali su, na Izvanrednoj izbornoj skupštini, novo vodstvo. Novi predsjednik ogranka je Nikola Lelas, a za tajnicu ogranka izabrana je Sanja Katić koja je s još trideset bivših radnica i radnika Đakovštine pristupila Hrvatskim laburistima.

Nikola Lelas zahvalio se na povjerenju i izboru za predsjednika, a za svoj prioritet istaknuo je ozbiljan rad i promjenu negativnih trendova, osobito po pitanju radnih mjesta, u Đakovu i Đakovštini. “Hrvatski laburisti pokazati će svoju snagu na idućim lokalnim izborima, jer smo to dužni građanima, zaposlenim i osobito nezaposlenim kojih je sve više”, rekao je Nikola Lelas. Istaknuo je veliko zadovoljstvo što su bivše radnice i radnici Đakovštine prepoznali Hrvatske laburiste kao jedinu stranku koja bez fige u džepu zastupa interese radnika. A brojka od trideset radnika Đakovštine tek je početak uključenja većeg broja radnica i radnika. “Želimo promijeniti stanje u Đakovu i to ćemo učiniti nakon lokalnih izbora”, dodao je Nikola Lelas.

Hrvatski laburisti Đakova aktivno su proveli ljeto, a idućih mjeseci nastojat će i kadrovski i organizacijski nastaviti pripreme za lokalne izbore, prije svega vodeći brigu o svim potrebama sugrađana. “Ne možemo biti zadovoljni stanjem u našem kraju, nezaposlenost je ogromna, Đakovo ima najveću stopu nezaposlenosti u županiji, više od 3.500 nezaposlenih u Đakovu i 5.000 u Đakovštini”, istaknula je Sanja Katić nova tajnica ogranka Đakovo.

| Broj posjeta: 892 |

Želite li komentirati? Objava: "Laburisti Đakova osnažili svoje redove!"

Imate li komentar?