Krenulo i završilo u Delnicama – završeno predstavljanje u VII izbornoj jedinici

Još smo se jednom okupili u Delnicama, da početak mjeseca prosinca – mjeseca darivanja, iskoristimo da naše sugrađane, sugrađanke i sve Gorane počastimo kuhanim vinom i kolačima. Odaziv je bio više nego odličan! Nisu nas pokolebali štandovi „većih – jačih“. Mi smo bili i najveći i najjači.

Kuhanog vina bilo je dovoljno za sve, pa i za našeg gradonačelnika (PGS) koji je sa susjednog štanda došao iskoristiti priliku da pokuša uspjeh Delničkih laburista umanjiti sitnim provokacijama. Nije prošlo, naletio je čvrsti bedem zaštitnika najugroženijih. Iako smo mladi i još učimo, u ovih nekoliko mjeseci naučili smo dovoljno da obranimo rad, istinu, znanje, poštenje i društvenu pravednost.

Nismo mislili da ćemo uspjeti podijeliti sav promotivni materijal, no da Maja i Nikola nisu iz Zagreba i Karlovca donijeli još, bilo bi premalo.

Nekoliko zadnjih dana i zadnjih anketa nije nam išlo na ruku, ali ovo u Delnicama pokazalo je da dobar rad daje rezultate i da imamo pravo u nedjelju biti optimistični.

Nakon još jedne uspješno okončane akcije gostovali smo uživo na „Radiju Gorski Kotar“ gdje smo ponovili građanima zašto je glas za laburiste spašen glas. Program A nema alternativu, ili za one koji ga nisu razumjeli – neka ga pročitaju još jednom.

Vidimo se u nedjelju u izbornoj noći. Glavu gore, imamo razloga za veselje – u najgoru ruku biti ćemo PARLAMETARNA STRANKA.

Mi nismo isti, mi smo LABURISTI!

| Broj posjeta: 702 |

Želite li komentirati? Objava: "Krenulo i završilo u Delnicama – završeno predstavljanje u VII izbornoj jedinici"

Imate li komentar?