Kome zvoni laburističko zvono?

Akcija STOP NEPOTIZMU – POZVONI ZA POŠTENJE! još je jedna akcija Hrvatskih laburista iz Daruvara i Đulovca

Proveli smo je na glavnom gradskom trgu u Daruvaru (subota, 30. 7. 2011.).

Akcija je reakcija na sveprisutno nepoštenje i nepotizam u našoj sredini, o čemu je u dvama svojim člancima upozorio novinar Bjelovarskog lista Goran Gazdek u posljednjem broju toga tjednika (od 25. 7. 2011.), ali i šire.

Štand smo «okitili» novinskim naslovima koji govore o problemu nepotizma, vrijednim rukama naših članova izrađenim znakovima STOP NEPOTIZMU i ZVONOM koje smo ovom prigodom nazvali laburističko zvono.

Zvoneći u laburističko zvono, građani su se međusobno simbolično pozivali da se probude iz masovne hipnoze i dignu svoj glas protiv nepravde i nepoštenja koje svakodnevno trpe.

Zvonjavom, daruvarski i đulovački laburisti, upozorili su kako već jednom treba odzvoniti lopovluku i plemensko-stranačkom zapošljavanju čime se našim stručnim i obrazovanim sugrađanima onemogućava zapošljavanje, a iz istih razloga mladi napuštaju svoj grad jer, zbog zaposlenih stranačkih vojnika i poslušnika, ne mogu naći svoje mjesto.

Izjava predsjednika đulovačkog Ogranka, Zvonka Krivskog:

http://www.radio-daruvar.hr/index.php?option=com_content&task=view&id=4730&Itemid=1

Odaziv građana bio je odličan te je, već poslovično, ova akcija i ova ideja naišla na pozitivan odjek kod naših sugrađana koji su nam u velikom broju pružali potporu. Građani su nam prilazili, družili se s nama, izražavali simpatije, zvonili.

Ovom akcijom željeli smo probuditi uspavanu i umrtvljenu javnost i podsjetiti da svatko od nas treba reagirati na laži i obmane pred vlastitim očima jer prije ili poslije, nas same ili našu djecu, pogodit će beznađe koje trenutno vlada.
Zato smo pozvali naše sugrađane da jasno i glasno, svim stranačkim besramnicima koji budalama prave pošten svijet, kažemo:

STOP NEPOTIZMU – VRIJEME JE ZA POŠTENJE! – VAMA ZVONO ZVONI!


| Broj posjeta: 1.543 |

2 komentara u "Kome zvoni laburističko zvono?"

  1. Svaka čast Daruvaru i Dubrovniku na akciji …Zagreb i Čakovec ustajte i vi montirajte zvona na ključne adrese
    Zagreb Ilica Dom Hrvatskih laburista
    Šenkovec Međimurje

    Prvo se kreče od svojih vrata mi imamo crkve ali kod Vas je vrlo brzo narasla i katedrala i župni dvor…

  2. Sjajno, za početak bi Laburisti mogli početi borbu protiv nepotizma pred vlastitim vratima pa maknuti sina predsjednika stranke.

    Bilježim se sa štovanjem istom, koji eto cenzorira tatinu web stranicu.

Imate li komentar?