Knjiga žalbi za gradonačelnika

“Knjiga žalbi za gradonačelnika” prva je akcija novog čelništva đakovačkog ogranka Hrvatskih laburista – Stranke rada kojom počinju svoju kampanju. To je također svehrvatska akcija, odnosno provodi se u svim gradovima, a reakcije Đakovčana su, kako ocjenjuje tajnica Sanja Katić, iznad očekivanja. Samo u prvom satu akcije u đakovačku “Knjigu žalbi za gradonačelnika” upisalo se više od trideset građana.

“Primjedbe su vrlo konkretne i jasne, a odnose se na stanje u prigradskim naseljima, na tešku gospodarsku i ekonomsku situaciju u gradu, građani se žale da sve propada, a da vlast ne poduzima ništa, zamjeraju trošenje proračunskih sredstava na organiziranje proslava i različitih dočeka dok građani nemaju za plaće, a spominju i rodilište, loše nogostupe, nedostatak kanalizacije u Ivekovićevoj ulici i slične probleme, a dio građana zamjera gradskim čelnicima čak i vulgarno i bahato ponašanje, dok oni malo duhovitiji traže da graonačlnik organizira javnu tribinu na kojoj će prikazati sve one silne projekte koje spominje u medijima”, istaknula je Sanja Katić.

Akcija će se nastaviti i dalje, najavljuju đakovački laburisti.

Izvor: http://www.radio-djakovo.hr/2012/09/knjiga-zalbe-za-gradonacelnika-od-kanalizacije-gospodarske-situacije-do-bahatog-i-vulgarnog-ponasanja/

| Broj posjeta: 773 |

Želite li komentirati? Objava: "Knjiga žalbi za gradonačelnika"

Imate li komentar?