"Knjiga žalbe" u Donjoj Dubravi (Zg)

Hrvatski laburisti – Stranka rada, ogranak Donja Dubrava ZG, 17. rujna 2012. započeli su sa akcijom „Knjiga žalbe“ koju stranka provodi na nivou cijele Hrvatske. Namjena Knjige žalbe je da gradonačelniku prenesemo i ukažemo na probleme koji muče naše sugrađane. Samim time cilj nam je i pripomoći gradskoj vlasti na učinkovitosti. Naše mišljenje je da građane treba slušati svakodnevno a ne samo u predizborno vrijeme.

Građani Donje Dubrave godinama su živjeli na periferiji grada i tako se gradska vlast odnosila prema njima. Kako Hrvatski laburisti žele biti servis građana, preko akcije“Knjiga žalbe“ želimo građane približiti gradskoj vlast i gradsku vlast približiti građanima, te tako aktivno sudjelovati i postati sastavni dio metropole a ne periferija iste te metropole.

Stoga smo ovaj put odlučili laburistički štand postaviti na mjestu gdje svakodnevno prolazi stotine ljudi i svakodnevno već godinama gledaju istu a svakim danom i sve goru sliku.

U neposrednoj blizini željezničke postaje, svakodnevno od 17. 9. do 30. 9. (osim nedjelje) od 11:00 do 18:00 sati prikupljat ćemo pitanja, mišljenja, kritike i sugestije građana.

U prvom tjednu provođenja akcije, odaziv i podrška građana su vrlo dobri, a većina pitanja se odnosi upravo na stanje željezničke postaje Trnava i njezine okolice. Slobodno možemo reći da se radi o jednoj od najnesigurnijih željezničkih postaja u Zagrebu. Da ne spominjemo crnu kroniku u proteklih 40-tak godina, na vrijeme u kojem se na spomenutoj željezničkoj postaji nije gotovo ništa promijenilo na bolje.

Prvotno smo planirali akciju provoditi dva tjedna ali zbog odaziva građana te zbog naše želje da svim građanima damo mogućnost postavljanja pitanja gradonačelniku, odlučili smo akciju malo produžiti i Knjigom žalbi proći sve dijelove Donje Dubrave.

Ovim putem pozivamo građane da i dalje dolaze na štand Hrvatskih laburisti i kažu svoje želje, probleme, kritike, mišljenja i sugestije koja ćemo po završetku akcije predati gradonačelniku, jer oni zaslužuju da se njih pita što žele, što trebaju i što ih smeta i na to imaju pravo.

Tajnik ogranka Donja Dubrava, Zg
Marijan Roginić

| Broj posjeta: 826 |

Želite li komentirati? Objava: ""Knjiga žalbe" u Donjoj Dubravi (Zg)"

Imate li komentar?