Knjiga žalbe u Čakovcu i Prelogu (video)

Hrvatski laburisti – Stranka rada Međimurja krenuli su s novom političkom akcijom pod nazivom “Knjiga žalbe”. Ovakvim političkim djelovanjem Hrvatski laburisti omogućuju svim našim sugrađanima iz Čakovca i Preloga iznijeti svoju osobnu žalbu ili prigovor gradonačelniku, odnosno postaviti pitanje za koje žele odgovor.

Akcijom “Knjiga žalbe” želimo ukazati na stvarno stanje stvari jer nam se građani u naše uredovno vrijeme sve više obraćaju s osobnim problemima i poteškoćama koji ih opterećuju u njihovim gradskim sredinama. Ujedno, želimo građanima dati priliku da gradonačelnicima jasno poruče što misle o kvaliteti života u našim gradovima.

Hrvatski laburisti akcijom „Knjiga žalbe“ zahtjevaju odgovore gradonačelnika na sva postavljena pitanja te ovim putem pozivamo sve “nezadovoljne i/ili prevarene” građane i one koji su nam se već obratili za pomoć da dođu i upišu se u „Knjigu žalbe“. Završetkom akcije “Knjigu žalbe“ ćemo predati u ruke gradonačelnika te od njih zatražiti brze odgovore.

U Prelogu i Čakovcu svake subote tijekom mjeseca rujna članovi Hrvatskih laburista – stranke rada bit će dostupni svim građanima na već dobro poznatim lokacijama (Čakovec – „kod vure“, a u Prelogu na tržnici).

Žalbu, prigovor ili pitanje moguće je podnijeti i svaki ponedjeljak od 17-19 sati u uredu Hrvatskih laburista – Stranke rada u Čakovcu u prostorijama bivšeg GK Međimurja – na adresi Schullteisova 19. (Krunoslav Bedi)


Prelog

Čakovec

| Broj posjeta: 932 |

Želite li komentirati? Objava: "Knjiga žalbe u Čakovcu i Prelogu (video)"

Imate li komentar?