KARLOVAČKA ŽUPANIJA Prijavite korupciju

Nakon što je u veljači osnovano Antikorupcijsko povjerenstvo za izradu, provedbu i praćenje mjera suzbijanja korupcije u karlovačkoj županiji, danas je održana i prva sjednica Povjerenstva. Kako je korupcija jedno od najgorih zala današnjice i razara čitavo naše društvo te je stoga od izuzetne važnosti suprotstaviti joj se na sve raspoložive i legitimne načine, Karlovčankama i Karlovčanima javnim se pozivom obratila Snježana Kirinić, gradska vijećnica i članica Povjerenstva.

Snježana KirinićDragi moji Karlovčani i Karlovčanke,

moji prijedlozi na današnjoj sjednici uključivali su da o tome obavijestimo javnost (medije) na što su mi odgovorili da je dovoljno da se to stavi na službene stranice karlovačke županije (koje rijetko tko inače čita), zatim sam predložila da redovito održavamo okrugle stolove i tribine sa raznim temama (primjerice o besplatnoj pravnoj pomoći, načinima borbe protiv korupcije i sl.), da podijelimo barem jednom mjesečno edukacijski materijal građanima, da uključimo u rad povjerenstva organizacije civilnog društva, ali nekako nisu to baš dočekali s nekim velikim entuzijazmom.

Uglavnom, ukoliko želite prijaviti korupciju (može se i anonimno) na razini karlovačke županije, na raspolaganju sam vam.

Snježana Kirinić
Gradska vijećnica
karlovacka@laburisti.com, 095/3890-770

| Broj posjeta: 671 |

Želite li komentirati? Objava: "KARLOVAČKA ŽUPANIJA Prijavite korupciju"

Imate li komentar?