KARLOVAC Odgovorno u gradskom vijeću i skupštini

U četvrtak, 20. lipnja konstituirani su gradsko vijeće Grada Karlovca i Županijska skupština Karlovačke županije.

U novoizabranom je sazivu Županijske skupštine troje skupštinara iz redova Hrvatskih laburista-Stranke rada: Marijan Grubešić, Saša Žugečić i predstavnica iz redova nacionalnih manjina Ana Milašinović.

Vijećnica Laburista u Gradskom vijeću i predsjednica županijske organizacije Snježana Kirinić izjavila je da će svi predstavnici Laburista svoj posao raditi odgovorno, dosljedno i savjesno u interesu svih građana i radnika. Naš rad će se temeljiti na konkretnim i izvedivim projektima, inzistirati ćemo da sve bude javno, transparentno i dostupno građanima, kao i to da se građanima da mogućnost da aktivno sudjeluju u odlukama koje će donositi Gradsko vijeće. Naš cilj je da se stave na stranu stranačke podjele i da se čim više djeluje za dobrobit čitave lokalne zajednice. Građani su nas birali da za njih napravimo najbolje što možemo, i to povjerenje se ne smije iznevjeriti jer mi smo njihov servis, kazala je Kirinić.

Obećala je da će u novom sazivu vijeća biti najveći „partibrejker“, ali isključivo argumentiranom raspravom, jer kako kaže, bez kritičkog razmišljanja nema novih ideja i konstruktivnog rada.

| Broj posjeta: 691 |

Želite li komentirati? Objava: "KARLOVAC Odgovorno u gradskom vijeću i skupštini"

Imate li komentar?