Izborna skupština podružnice grada Zagreba

U subotu 1. listopada u dvorani Tribine grada Zagreba održana je Izvanredna izborna skupština Hrvatskih laburista podružnice grada Zagreba. Skupštini je prisustvalo šezdesetak delegata koji su birali novo rukovodstvo Podružnice. Uz novoizabranog predsjednika Roberta Prugovečkog i tajnicu Gordanu Stefanović izabrano je i 14 članova Izvršnog odbora (IO). Izbori su održani po novom modelu koji omogućava prisustvo svih ogranaka u IO.

Novoizabrani predsjednik je ukratko predstavio smjernice rada Podružnice do slijedećih lokalnih izbora te naglasio kako je cilj Zagrebačkih laburista ulazak u gradsku skupštinu i povratak zagubljenih vrijednosti – istine, rada, poštenja, znanja i pravednosti u politički prostor.

Stranka u Zagrebu za sada ima najbolji rezultat i to još uvijek moramo ponajviše zahvaliti dosadašnjem radu vodstva stranke i osobito popularnosti predsjednika Lesara. Takav rezultat obavezuje. Zagreb je preslika ponašanja politike na nacionalnom nivou. U Zagrebu, za razliku od drugih gradova, ima znatno više novaca i mogućnosti. No, ne možemo biti zadovoljni načinom vođenja grada. Zagreb je u gospodarskom i socijalnom smislu moćan, ali može biti daleko uspješniji kada bi ga vodili ljudi sa više morala.

Podružnica grada Zagreba nastavlja akciju Donatorska kampanja koja se provodi na nacionalnom nivou i do kraja listopada ima prodajno mjesto na Cvjetnom trgu.

| Broj posjeta: 1.052 |

Želite li komentirati? Objava: "Izborna skupština podružnice grada Zagreba"

Imate li komentar?