Iz dupeta u glavu

Nekada jednostavno ne možeš kazati drukčije. Nekada jednostavno treba reći jasno i glasno, bez uvijanja. Došlo je vrijeme kada ljude treba pozvati na osvještenje, rastrežnjenje, na dolazak k sebi! Trenutak je da nam svima dođe iz dupeta u glavu!

Upravo smo se tako obratili danas svojim sugrađanima u Daruvaru u novoj akciji daruvarskih i đulovačkih laburista. Obratili smo im se porukom kako je dosta divljanja bahatih i beobraznih kapitalista, kako je dosta političke arogancije vladajućih kojima je mali, običan čovjek tek blentavi glasač kojega će pred izbore, kao i uvijek, kupiti šupljom pričom o domoljublju i brigom o radnicima i umirovljenicima.

Pitaju nas naši sugrađani što oni tu mogu. Vrlo je jednostavo! Treba im uskratiti kružić na listiću i šutnuti ih ravno u ono mjesto koje tako udobno smještaju u fotelje koje zaslužiše stranačkom odanošću. Treba ih šutnuti u tu balastnu masu koja raste proporcionalno s vremenom boravka na vlasti ili s vremenom provedenim na nepotizmom stečenim rukovodećim mjestima. Da, stražnjica je dio tijela koju takvi političari i nezasitni kapitalisti prvo namiruju i obezbjeđuju.

Daruvar je danas ukrašavao prekrasan transparent. Iz du_eta u glavu – Stop divljem kapitalu, pisalo je. Nekoga je oduševio, nekome osvijestio problem, netko je možda nezadovoljan izborom riječi. Ali, ako smo bili dovoljno izravni i jasni kako je vrijeme za buđenje iz masovne hipnoze zatvaranjem kruga oko broja pod kojim će biti Hrvatski laburisti – tada smo uspjeli u današnjem naumu.

— Vladan Ivković

| Broj posjeta: 1.327 |

Želite li komentirati? Objava: "Iz dupeta u glavu"

Imate li komentar?