Hrvatski laburisti o Radio Karlovcu

Saborski zastupnik Hrvatskih laburista-Stranke rada, Nikola Vuljanić, jučer je održao konferenciju za novinare, progovorivši o Radio Karlovcu.

-Radio Karlovac je normalnim, uobičajenim HDZ-ovskim postupkom, dopeljan u blokadu. Potrošeni su novcu, kak’ to već ide. Blokada bi po zakonu trebala značiti nema ništa s tog računa. No ovaj se račun deblokira na dva dana, plati se koncesija i honorari nekim privilegiranim vanjskim suradnicima i onda radio i dalje ima koncesiju jer bez koncesije ga strateški partner, naravno, ne želi kupiti.

Ako je račun blokiran kako je moguće da “Karlovačka banka” na dva dana deblokira račun kako bi se obavilo nešto što “gazdi” i onda se opet blokada uspostavi, rekao je Vuljanić. Na novinarsko pitanje o tome kakve bi on poteze povukao u pogledu radio Karlovca, da je u poziciji, Vuljanić je odgovorio kako bi najprije podnio kaznenu prijavu protiv dosadašnjeg direktora radio Karlovca, Marijana Stavljenića koji je potrošio novac namijenjen Radio Karlovcu za čitavu godinu i gradonačelnika koji mu je taj novac dao unaprijed.


Nikola Vuljanić | Foto: Pixsell

Informaciju o tome da je račun Radio Karlovca blokiran zbog presude u koristi bivšeg direktora Radio Karlovca, Dragutina Pribanića Vuljanić je demantirao.

-Ja, odnosno upravno vijeće Radio Karlovca u kojem sam bio smijenilo je Dragutina Pribanića. Ne mislim da sam pogriješio. Mislim da je bio izuzetno loš direktor i da o tom poslu nije znao baš ništa, kako novinarskom, tako ni upravljačkom. To kako je on poslije dobio otkaz je posljedica loše provedenog postupka.

Izvor: http://www.karlovacki-tjednik.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=6058:hrvatski-laburisti-o-radio-karlovcu&catid=2:gradska-kronika&Itemid=3

| Broj posjeta: 803 |

Želite li komentirati? Objava: "Hrvatski laburisti o Radio Karlovcu"

Imate li komentar?