Gornja i Donja Dubrava – prva zajednička akcija

U subotu, 29. listopada 2011. ispred glavnog ulaza u Park Maksimir, jake snage iz ogranaka Gornje i Donje Dubrave, odradile su svoju prvu zajedničku akciju. Na štandu je prijepodnevnu smjenu odradila Gornja Dubrava, a poslijepodnevnu smjenu Donja Dubrava.

Donja Dubrava se pobrinula za štand, suncobran i banere, a Gornja Dubrava za veću količinu svježih peciva i slanaca, kojima smo darivali posjetitelje na štandu.

Vrijeme je bilo lijepo i sunčano, Park Maksimir bio je prepun posjetitelja, tako da je veliki broj njih došao i do našeg štanda. Podijelili smo mnoštvo letaka, upoznali puno dobrih ljudi koji će na predstojećim izborima dati svoj glas za nas, prodali zavidan broj naših suvenira, tako da smo oko 18.00 h, puni sreće i zadovoljstva napustili Maksimir, s nestrpljenjem očekujući neku slijedeću akciju.

I za kraj, želim se zahvaliti svim članovima Gornje i Donje Dubrave koji su sudjelovali u realizaciji ove akcije, te pozivam i sve ostale naše članove da nam se pridruže u daljnjem radu, jer što nas je više – to smo jači.

P.S.

Jedan veliki pozdrav svim čitateljima ovoga priloga!

— Siniša Opačić

| Broj posjeta: 1.021 |

Želite li komentirati? Objava: "Gornja i Donja Dubrava – prva zajednička akcija"

Imate li komentar?