Dubrovački laburisti na edukacijskim radionicama

S područja Dubrovačko-neretvanske županije samo su se članovi dubrovačkog ogranka odazvali na radionicu organiziranu u nedjelju 16. prosinca te su sudjelovali na predavanju stručnjaka iz područja odnosa s javnostima, političkog marketinga i komunikacija Ksenije Oletić i Drage Perića.

Edukativne radionice za sve ogranke organizira Stranka kako bi se uhvatili u koštac sa političkim radom ukoliko im građani daju povjerenje na budućim lokalnim izborima u svibnju 2013. godine.

Edukacija ima svrhu podučiti potencijalne dužnosnike i vijećnike zakonima jedinica lokalne i regionalne samouprave te koracima u rješavanju problema na koje mogu naići u komunikaciji s građanima, medijima i drugim javnostima.

Osim samog predavanja dubrovački laburisti rješavali su test od 42 zadatka iz područja koji se odnose na zakone i zakonske procedure, sve u svrhu podučavanja i usavršavanja političkog rada.

Osim edukacija, prikazana su i agencijska istraživanja prema kojima Hrvatski laburisti – Stranka rada zadobivaju sve veće povjerenje i najkritičnijih građana Hrvatske. (Azra Hadžić)

| Broj posjeta: 807 |

Želite li komentirati? Objava: "Dubrovački laburisti na edukacijskim radionicama"

Imate li komentar?