Druženje s građanima povodom blagdana Cvjetnice

Laburisti grada Zagreba ponovno su darivali građane povodom blagdana Cvjetnice. Ovoga puta s maslinovim grančicama, jednim od najstarijih i najpoznatijih simbola Uskrsa i mira u zapadnoj civilizaciji. Nedjeljna je akcija započela u jutarnjim satima na potezu od Katedrale prema Trgu bana Jelačića prilikom koje je podijeljeno 1500 grančica.

Građani su ih prihvaćali s nevjericom i pitanjem: ”Zar ih stvarno poklanjate?” Neki su se i raznježili pa je krenula i pokoja suza zbog zahvalnosti i iznenađenja. Financijska situacija nije im dozvoljavala izdvajanje “medeka” za grane koje su se prodavale na okolnim štandovima. Za razliku od prethodnih akcija nismo imali političku poruku već samo iskrenu čestitku za predstojeći blagdan Uskrs.

VELIKA GORICA Laburisti podijelili maslinove grančice

Članovi Hrvatskih laburista – Stranke rada, ogranka Velika Gorica na svoj tradicionalni način obilježili su blagdan Cvjetnice i uvod u Veliki tjedan.

Na samu Cvjetnicu, od 9 sati ujutro, članovi stranke dijelili su maslinove grančice građanima na Trgu kralja Petra Krešimira IV, u Školskoj ulici i u Zagrebačkoj ulici do križanja s ulicom Slavka Kolara.

>> Zaprešić, Križ, Vrbovec, Sveta Nedelja

Laburisti su tu priliku iskoristili za razgovor s građanima o problemima koje ih najviše muče. Ta saznanja laburisti će iskoristiti za akcije koje uskoro pripremaju i s kojima žele skrenuti pažnju na probleme, ali i ponuditi i rješenja.

Izvor: http://www.vgdanas.hr/Politika/Clanak/11974/laburisti-podijelili-maslinove-grancice.aspx

| Broj posjeta: 508 |

Želite li komentirati? Objava: "Druženje s građanima povodom blagdana Cvjetnice"

Imate li komentar?