Drugi rođenadan Laburista Zagrebačke županije

16. ožujka 2013 god. u restoranu Zlatna medalja na zagrebačkom Žitnjaku, Hrvatski laburisti – Stranke rada Zagrebačke županije, proslavili su dvije godine od osnutka županijske organizacije.

U pozdravnom govoru predsjednik podružnice Damir Hrdas čestitao je svim članovima Zagrebačke podružnice drugi rođendan i podsjetio prisutne članove kako je nastala ”prstenova družina” 10. Ožujka 2011 godine, koja danas broji 11 gradskih i općinskih ogranaka sa šestotinjak članova, te tendencijom daljnjeg rasta.

Upućena je i ”kritika” na račun predsjednika ogranaka, da sukladno odluci za liste gradskih i općinskih vijeća na kojima mora biti 40 posto žena, te tu obvezu ubuduće moraju poštivati taj postotak i za zastupljenost žena na budućim proslavama.

Tajnik podružnice Željko Tijeglić je iskoristio priliku na proslavi odraditi i radni dio dajući naputke predsjednicima ogranaka u svezi predstojećih izbora za članove EU Parlamenta i predstojeće lokalne izbore.

Uz zahvalu svim prisutnima što su uveličali svojim prisustvom drugu proslavu rođendana, slavlje se nastavilo do ranih jutarnjih sati.

Izvor: http://zagrebacka.laburisti.com/vijesti/drugi-ro%C4%91enadan-laburista-zagreba%C4%8Dke-%C5%BEupanije

| Broj posjeta: 505 |

Želite li komentirati? Objava: "Drugi rođenadan Laburista Zagrebačke županije"

Imate li komentar?