Dragutin Lesar s građanima na brodskom Korzu

Predsjednik laburista Dragutin Lesar danas je boravio u Slavonskom Brodu. Tema dolaska je bilo druženje s građanima na središnjem brodskom trgu, a povodom akcije “Zahtjevnica” koju Laburisti provode u gradovima diljem zemlje. Akcijom “Zahtjevnica” Laburisti traže od Hrvatskog sabora i Vlade da ODMAH pokrenu postupke promjene zakonskih propisa i omoguće:

Predsjednik stranke HL-SR Dragutin Lesar danas je boravio u Slavonskom Brodu. Tema dolaska je bilo druženje s građanima na središnjem brodskom trgu, a povodom akcije “Zahtjevnica” koju Laburisti provode u gradovima diljem zemlje. Akcijom “Zahtjevnica” Laburisti traže od Hrvatskog sabora i Vlade da ODMAH pokrenu postupke promjene zakonskih propisa i omoguće:Predsjednik stranke HL-SR Dragutin Lesar danas je boravio u Slavonskom Brodu. Tema dolaska je bilo druženje s građanima na središnjem brodskom trgu, a povodom akcije “Zahtjevnica” koju Laburisti provode u gradovima diljem zemlje. Akcijom “Zahtjevnica” Laburisti traže od Hrvatskog sabora i Vlade da ODMAH pokrenu postupke promjene zakonskih propisa i omoguće:

1. Ukidanje devizne klauzule na sve kredite, jer se deviznom klauzulom građani Hrvatske guraju u dužničko ropstvo.

2. Pravedno i pošteno provođenje ovrha kako bi ovrhom bilo nemoguće obuhvatiti primanja građana iznad jedne trećine primanja.

3. Povratak u sustav generacijske solidarnosti onim osiguranicima koji nisu bili obvezni uključiti se u drugi mirovinski stup, već su prijevarom namamljeni i u taj sustav pljačke.

Osim potpisivanja “Zahtjevnice” građani su mogli ispuniti i anketu o tome koliko su zadovoljni radom Laburista, Dragutinom Lesarom kao saborskim zastupnikom, smatraju li građani da plaćaju previše poreza i nameta te jesu li zadovoljni radom županijske vlasti.

Tijekom potpisivanja “Zahtjevnice” i ankete brojni Brođani su s Lesarom podijelili svoja mišljenja oko trenutne političke situacije, gospodarskih problema te nadolazećih parlamentarnih izbora.

Tijekom susreta s građanima Lesar je održao i konferenciju za novinare na kojoj je iznio aktivnosti stranke te osvrt na trenutnu političku situaciju.

Matej Zovkić

Izvor: http://politika.hr/stranke/hl-sr/4284-dragutin-lesar-s-graanima-na-brodskom-korzu

| Broj posjeta: 1.473 |

Želite li komentirati? Objava: "Dragutin Lesar s građanima na brodskom Korzu"

Imate li komentar?