Donatorska kampanja u Zagrebu: ispred glavnog ulaza u park Maksimir

Subotnje je jutro, a sitne kapi kiše padaju na tlo. U Donjoj Dubravi, sve su oči uprte u nebo. Dan je kada trebamo odraditi svoju prvu samostalnu akciju DONATORSKE KAMPANJE, a vremenske prilike nam ne idu na ruku. Ipak, želja naših članova je bila prevelika i odlučili smo krenuti.

Štand je postavljen do 10.00 h ispred glavnog ulaza u Park Maksimir. U toku dana, od 10.00 h do 18.00 h, podijelili smo mnoštvo letaka, te prodali dionica i ciglica u vrijednosti 190,00 kn.

Ohrabreni vrlo ugodnim i pozitivnim iskustvom u susretu sa našim sugrađanima, akciju smo produžili i u nedjelju, 23.10.2011. godine. Na štandu smo bili prisutni od 10.00 h do 18.00 h. Opet smo doživjeli masu pozitivnih kontakata, podijelili puno letaka, i na kraju dana prikupili od prodaje naših stranačkih suvenira novih 230 kn.

I na kraju, želio bih zahvaliti svim članovima ogranka Donja Dubrava, koji su sudjelovali u realizaciji te akcije. Ovom prigodom pozivam i sve ostale članove da nam se pridruže u akcijama koje će uslijediti.

Srdačan pozdrav svima!

Siniša Opačić
Predsjednik ogranka Donja Dubrava

| Broj posjeta: 1.257 |

Želite li komentirati? Objava: "Donatorska kampanja u Zagrebu: ispred glavnog ulaza u park Maksimir"

Imate li komentar?