Dok su nam servirali priče o ustašama i partizanima, pripremali su još jednu rasprodaju

U povodu najave natječaja u kojem će se tražiti savjetnici za početnu i neovisnu ocjenu portfelja trgovačkih društava u vlasništvu RH, Laburisti Brodsko-posavske županije iznose javnosti svoj stav

Dugo smo čekali neke pomake i promjena koje bi našim sugrađanima donijele boljitak. Zalagali smo se da svatko treba dobiti priliku. Nismo reagirali na spore odluke, iako je i sam premijer, nakon jednodnevnog izglasavanju Sabora prilikom izbora nove Vlade, rekao: “Moja firma bi propala da smo satima pričali o ustašama.”

Dok su nam servirali priče o ustašama i partizanima, pripremali su još jednu rasprodaju. Koliko je vremena prošlo, koliko natječaja je raspisano da se dovedu što sposobniji ljudi, s vizijama, na čelna mjesta u hrvatske tvrtke? Umjesto da ovo vrijeme iskoriste za postavljenje što sposobnijih ljudi na čela strateških tvrtki, ova Vlada dijeli mjesecima fotelje i ne mogu se dogovoriti oko ministarstava, smanjuje prava građanima, poskupljuje troškove života i rasprodaje ono malo što je ostalo vrijednog u Hrvatskoj.

Kada prodaju i to što je ostalo, misle li da će našim građanima biti bolje? Misle li da će i ovo iseljavanje iz Hrvatske, koje traje godinama, a zadnjih mjeseci doseglo vrhunac, prestati?

Krajnje je vrijeme da dokažu ono što ste obećali, da su došli povećati standard svim građanima u Hrvatskoj, poštivati radnike i sindikate, te naći vremena za razgovor s njima.

| Broj posjeta: 196 |

Želite li komentirati? Objava: "Dok su nam servirali priče o ustašama i partizanima, pripremali su još jednu rasprodaju"

Imate li komentar?