Dođite na noć laburista

Hrvatski laburisti – stranka rada, Gradski ogranak Novi Marof, od subote 18. lipnja 2011.god. na Trgu hrvatske državnosti u Novom Marofu provodi akciju pod nazivom „ZAHTJEVNICA“, a u kojoj se prikupljaju potpisi potpore prijedlozima izmjena i dopuna zakonskih propisa usmjerenih na ukidanje valutne klauzule, pošteno provođenje ovrha i reformu mirovinskog sustava.

Akcija traje sve do 09. srpnja 2011.god., a potpis podrške moguće je dati na štandu Hrvatskih laburista – stranke rada svakog dana, osim nedjelje, u vremenu od 08:00 – 12:00h. U sklopu akcije gradski ogranak Novi Marof u četvrtak, 30. lipnja 2011. od 19:00h, u Pizzeriji L’angolo, na druženju pod nazivom „Noć laburista“, ugostit će predsjednika stranke i saborskog zastupnika gosp. Dragutina Lesara, a kojemu će građani i neposredno moći postaviti pitanja vezana uz predložene zakonodavne izmjene.

Stoga Vas gradski ogranak Novi Marof poziva na „Noć laburista“ u četvrtak, 30. lipnja 2011.god. u 19:00h u Pizzeriji L’angolo u Novom Marofu.

HRVATSKI LABURISTI – STRANKA RADA
OGRANAK NOVI MAROF

| Broj posjeta: 1.259 |

Želite li komentirati? Objava: "Dođite na noć laburista"

Imate li komentar?