DELNICE Nenad Pleše izabran za predsjednika ogranka

U subotu, 10. siječnja ogranak Hrvatskih laburista – Stranke rada Delnice održao je izvanrednu izbornu skupštinu na kojoj su u tijela Ogranka izabrani slijedeći članovi: Nenad Pleše za predsjednika Ogranka, a za članove Izvršnog odbora ogranka Mirjana Špoljar (ujedno i tajnica ogranka), Zlatko Butigan, Bruno Juranić i Goran Pleše.

Na skupštini su izabrani i delegati za Izbornu skupštinu Podružnice Hrvatskih laburista – Stranke rada Primorsko – goranske županije te delegati za Izborni Sabor stranke.

Izbornoj skupštini prisustvovali su povjerenik Hrvatskih laburista Primorsko – goranske županije i županijski vijećnik David Bregovac, te Dina Domijan predsjednica kluba Hrvatskih laburista u županijskoj skupštini. Gosti su u svom govoru istakli svoje viđenje, planove i želje za što boljim rezultatima u radu, a isto su poželjeli i domaćinima. Istakli su da su Laburisti jedina stranka koja autentično zastupa interese ljudi koji žive od svoga rada.

O planovima, zadacima i obavezama u narednom razdoblju prisutne je upoznao novoizabrani predsjednik ogranka Nenad Pleše. U nadi da će novo rukovodstvo unaprijediti rad ogranka i na taj način pridonijeti kvaliteti života u našoj sredini, Pleše se zahvalio svima na dosadašnjem trudu i radu, te im zaželio mnogo uspjeha u budućnosti. (NP)

Delnički Laburisti

| Broj posjeta: 501 |

Želite li komentirati? Objava: "DELNICE Nenad Pleše izabran za predsjednika ogranka"

Imate li komentar?