DARUVAR Na trgu s građanima

Daruvarski laburisti provodit će u subotu 16. studenoga od 9 do 11 sati na glavnom gradskom trgu u Daruvaru akciju „Na trgu s građanima“

U sklopu ove akcije, osim razgovora s građanima, daruvarski će laburisti predstaviti i zainteresiranim građanima podijeliti sedmi broj svoga Biltena s temama vezanim uz rad daruvarskih laburista u Gradskom vijeću, radu ogranka i drugim društvenim i političkim temama.

Pozivamo sve građane na druženje i razgovor, razmjenu ideja i prijedloga s našim vijećnicima i članovima daruvarskih laburista na našem laburističkom štandu.

| Broj posjeta: 373 |

Želite li komentirati? Objava: "DARUVAR Na trgu s građanima"

Imate li komentar?

Daruvar: Na trgu s građanima

Hrvatski laburisti Ogranka Daruvar provodili su u subotu 23. ožujka na glavnom gradskom trgu u Daruvaru od 9 do 11 sati akciju „Na trgu s građanima“

U sklopu ove akcije, osim razgovora s građanima, daruvarski su laburisti predstavili i zainteresiranim građanima podijelili šesti broj svoga Biltena s novim društvenim i političkim temama. Akciju je podržao i kandidat Hrvatskih laburista za župana Bjelovarsko-bilogorske županije Siniša Mitag s kandidatima za zamjenike župana Andrejem Antolićem i Nedom Lesar.

(više…)

| Broj posjeta: 708 |

1 komentar u "Daruvar: Na trgu s građanima"

  1. Odani smo premjeru zato gledamo reprize.

Imate li komentar?