Daruvar: Dvije godine s građanima

DARUVAR, 23. veljače – Daruvarski laburisti provodili su subotnje prijepodne na glavnom gradskom trgu u Daruvaru akciju „Dvije godine s građanima“.

Naime, 26. ovoga mjeseca navršavaju se dvije godine od osnutka daruvarskoga ogranka Hrvatskih laburista – Stranke rada i intenzivnoga političkoga i društvenog angažmana daruvarskih laburista. U protekle dvije godine, od samoga osnutka, daruvarski laburisti prosječno su među svojim sugrađanima u obliku raznih akcija boravili najmanje jednom mjesečno.

I ovaj svoj rođendan daruvarski laburisti proslavili ćsu na isti način, družeći se i razgovarajući sa svojim sugrađanima. Na već tradicionalnom laburističkom štandu građani su se mogu upoznati s idejama, inicijativama i rješenjima koje daruvarski laburisti promišljaju, a koja su rezultat neposrednoga i redovitog kontakta sa sugrađanima.

Uz to, građani su mogli preuzeti i >> peti broj Biltena daruvarskih laburista s novim člancima o radu ovoga ogranka Hrvatskih laburista.

Naišli smo na zaista odličan odaziv građana od kojih su nam mnogi dali podršku i iskazali svoju blagonaklonost. Daruvarski laburisti su u nešto manje od dva sata podijelili 300 primjeraka petoga broja svoga Biltena i razmijenili svoje misli i stavove s velikim brojem sugrađana.

Vladan Ivković,
predsjednik Hrvatskih laburista – Stranke rada
Ogranak Daruvar

| Broj posjeta: 715 |

Želite li komentirati? Objava: "Daruvar: Dvije godine s građanima"

Imate li komentar?