Damir Hrdas odgovorio Željku Turku na njegovo "pravo pitanje" u vezi izgradnje doma za starije i nemoćne u Zaprešiću (video)

Gradonačelnik Zaprešića Željko Turk problem oko izgradnje doma za starije i nemoćne u Zaprešiću vidi na jednom drugom mjestu i postavlja si pitanje: “pravo je pitanje da li će netko, država, županije, grad subvencionirati smještaj kao što se subvencionira u dječjem vrtiću?”

Na to ”pravo pitanje” treba znati odgovor – tko? Ako je gradonačelnik Turk zaista kako kaže socijalno osjetljiv, trebao bi znati odgovor na to pitanje koje sam sebi postavlja!

On je sam sebi dosadan u tom pitanju? Gospodine Turk ne postavljajte si pitanje, nego nađite odgovor!

Isto tako kazati da je svrha dnevne politike pokrenuti pitanje koje je vrlo bitno za populaciju starije dobi, a samim time i mlađe dobi koja snosi teret nemogućnosti zbrinjavanja svojih starijih članova obitelji, jako je neodgovorno!

Nije to svrha dnevne politike, nego dugoročna briga za građane.

Nema se novca za defektologa u vrtićima, nema se za zaprašivanje komaraca, nema se za udžbenike. Nema se, pa se nema, a za štošta se ima i previše.

Tko je rekao da će smještaj biti skoro pa za badava ili to očekuje? Nemojte ”farbati” ljude, oni znaju kolike su cijene i nitko ne očekuje nešto ”pa zabadava” već brigu i alternativu privatnim domovima koji su preskupi za većinu građana. I ništa više!

Isto tako na teritoriju grada Zaprešića nema niti privatnih domova, već se isti nalaze u susjednim općinama Pušća, Marija Gorica.

Stoga na sebi nejasna pitanja, nađite odgovore!

Damir Hrdas
Predsjednik županijske organizacije
Hrvatskih laburista – Stranke rada

| Broj posjeta: 319 |

Želite li komentirati? Objava: "Damir Hrdas odgovorio Željku Turku na njegovo "pravo pitanje" u vezi izgradnje doma za starije i nemoćne u Zaprešiću (video)"

Imate li komentar?