Božidar Kolarić predsjednik laburista Varaždinske županije

U subotu, 11. travnja 2015. održana je Izvanredna izborna Skupština Podružnice Varaždinske županije. Tajnik Stranke, Damir Hrdas otvorio je Skupštinu, te je nakon usvojenog dnevnog reda i Poslovnika o radu, kao i izbora radnih tijela Skupštine, nastavljeno s radom, u vrlo ugodnoj atmosferi. Skupštini se odazvalo 37 delegata što čini 65 posto ukupnog broja delegata s područja Podružnice.

Za predsjednika Podružnice izabran je Božidar Kolarić koji je u svom obraćanju delegatima i gostima Skupštine ukratko prezentirao svoj plan rada, viziju i misiju djelovanja Podružnice Varaždinske županije. Najavio je da će kroz nekoliko dana sazvati Izvršni odbor Podružnice gdje će se dogovoriti daljnje aktivnosti, pozvao je također na punu suradnju svih ogranaka, bolje odnose, odgovornost, kao viši nivo komunikacije između svih članova u Podružnici.

Tajnik Stranke također je u svom govoru, referirao se na aktualne teme oko predstojećih parlamentarnih izbora, koalicija, rejtinga Stranke, te prenio delegatima vrlo korisne informacije, koje će svakako koristiti u unapređeju daljnjeg rada. (Božica Čićek-Mutavdžić)

Izvor: http://varazdinska.laburisti.com/bozidar-kolaric-izabran-za-predsjednika-podruznice/

| Broj posjeta: 519 |

Želite li komentirati? Objava: "Božidar Kolarić predsjednik laburista Varaždinske županije"

Imate li komentar?