Bjelovarski laburisti – aktivni i mobilni

Bjelovarski laburisti iskoristili su ovo subotnje prijepodne kako bi izašli na frekventna mjesta u gradu i građane uživo upoznali s „Planom A“, kako bi pozvali građane da izađu na izbore u što većem broju, te potakli zainteresirane da se pobliže upoznaju s radom stranke. Koristili smo po prvi put i novi „rekvizit“ – praktični mobilni štand s obilježjima „Hrvatskih laburista – stranke rada“ – te smo njime tijekom prijepodneva privlačili pozornost Bjelovarčana na više lokacija u gradu. U tome nam je uvelike pomoglo i sunčano i toplo vrijeme koje je „izvuklo“ građane Bjelovara u šetnju parkom, Korzom, na jutarnje kave na terasama.

Na gradskoj tržnici, u gradskom parku i na Korzu, glave su se okretale za zvukom kotrljanja kotača našeg mobilnog info-pulta, a naša ekipa je neumorno u prolazu građanima dijelila letke i odgovarala na pitanja. Nismo kupovali naklonost sponzoriranim poklon paketima, nego smo i po tome bili drugačiji od ostalih – nudili smo informacije, odgovore na pitanje te primali prijedloge…

Bez obzira na mjesto gdje bismo se zaustavili, ljudi su nam prilazili s pitanjima, prijedlozima i riječima podrške. Očito je bilo da laburistima popularnost raste, jer za razliku od akcija s početka ove godine – mnogo je više građana koji su upoznati sa strankom, našim programom, sve više građana nam odlučuje dati povjerenje na predstojećim izborima, a mnogi se izjašnjavaju kao simpatizeri stranke i hrabre naše članove da učine sve kako bi ostvarili još bolji rezultat.

Aktivna i mobilna ekipa bjelovarskih laburista na tome im se iskreno zahvaljuje! (AŠ)

| Broj posjeta: 1.149 |

Želite li komentirati? Objava: "Bjelovarski laburisti – aktivni i mobilni"

Imate li komentar?