Badnjak u Podsljemenu

Na sunčano badnje jutro 2011. članovi ogranka Podsljeme obilježili su badnjak na naš način – „radnički“. Organizirali smo druženje sa građanima na okretištu tramvaja Mihaljevac. Uz prigodan blagdanski razgovor zahvalili smo svojim sugrađanima na povjerenom povjerenju koje su ukazali na izborima.

Osim razgovora pokazali smo svima da NISMO ISTI, te da ćemo uvijek slušati sve probleme građana. Hrvatski laburisti su ovdje da pomažu građnima i rade u korist građana, te je ta poruka primljena sa oduševljenjem i pozitivnim reakcijama.

Kako to već laburisti ispod Sljemena rade, izradili su letak zahvale, te su djelili stranačke materijale kako bi nas građani mogli pobliže upoznati. Osim strančkih materijala, članice i članovi su bili velikodušni te su počastili građane jabukama i tradicionalnim podsljemenskim nakitom za bor koji smo sami izradili.

Iako su izbori prošli, laburisti će i dalje djelovati na terenu, te se uskoro mogu očekivati i nove akcija. Laburisti će uvijek biti uz svoje sugrađane i uvijek ćemo Vas slušati jer

Nismo isti mi smo laburisti.

Svim sugrađanima želim sretan i blagoslovljen Božić i SRETNU NOVU 2012. GODINU.

— Mario Jurin

| Broj posjeta: 543 |

Želite li komentirati? Objava: "Badnjak u Podsljemenu"

Imate li komentar?