Aktivnosti za kvalitetniji ogranak i bolju Zelinu

Od početka djelovanja Ogranka Sv. Ivan Zelina želja je vodstva uključiti u rad što veći broj članova kako bi svojim radom, znanjem i zalaganjem pridonijeli kvalitetnijem radu Ogranka, ali i boljem životu u Sv. Ivanu Zelini. Stoga je na sjednici Izvršnog odbora donesena odluka o osnivanju nekoliko Stručnih savjeta Ogranka.

To bi bila neformalna tročlana tijela poput odbora Gradskog vijeća kroz čiji bi se rad formirala politika Ogranka, iznjedrili prijedlozi i ideje u cilju ostvarenja predizbornih obećanja. Predsjednici Stručnih savjeta informirali bi Izvršni odbor Ogranka o svom radu te davali prijedloge i mišljenja. U Ogranku Zelina postoji dovoljno kvalitetnih članova za ozbiljan i argumentiran rad Stručnih savjeta, a kako Ogranku i dalje pristupaju novi kvalitetni članovi, ti će timovi biti respektabilni i na gradskoj razini.

Osnovat će se: Stručni savjet za financije i proračun, Stručni savjet za gospodarski razvoj i planiranje razvoja grada, Stručni savjet za obrtništvo i malo poduzetništvo, Stručni savjet za komunalnu djelatnost i zaštitu okoliša, Stručni savjet za poljoprivredu i šumarstvo, Stručni savjet za kulturu, školstvo i predškolski odgoj, Stručni savjet za zdravstvo i socijalnu skrb, Stručni savjet za sport i rekreaciju te Stručni savjet za turizam i informiranje

Vodstvo Ogranka stoga poziva članove da se uključe prema svojem znanju, školovanju, iskustvu i afinitetima u neki od Stručnih savjeta, a pozvane su i nestranačke osobe i simpatizeri, koji smatraju da svojim djelovanjem mogu pomoći nastojanjima Laburista da život u Sv. Ivanu Zelini bude bolji i kvalitetniji.

KOMUNIKACIJA S GRAĐANIMA – KREĆU NOVINE OGRANKA

Kao što je u izbornoj kampanji i obećano, Laburisti Sv. Ivana Zeline uvijek će biti servis građana i stranka kojoj je primarni cilj razgovor sa stanovnicima Sv. Ivana Zeline u cilju rješavanja svakodnevnih problema. Stoga će vijećnik Hrvatskih laburista u Gradskom vijeću Sv. Ivana Zeline Stjepan Brolich uskoro dva puta mjesečno primati građane koji će ga moći upoznati s problemima u vezi s kvalitetom života u Zelini. On će kroz rad u Gradskom vijeću pokušati doći do odgovora na probleme, pitanja, prijedloge i kritike sugrađana.

Vijećniku Stjepanu Brolichu pitanja se također mogu postaviti putem službene Facebook stranice Hrvatskih laburista – Ogranka Sv. Ivan Zelina, na kojoj Ogranak redovito izvještava o svojim aktivnostima u stranci, o radu u Gradskom vijeću, u odborima Gradskog vijeća te na kolegijima gradonačelnika.

Usto, što se komunikacije s građanima tiče, Izvršni odbor pokrenut će i periodične novine (bilten) Ogranka koje će izlaziti tri do četiri puta godišnje. Novine pod nazivom Zelinski laburist sadržavat će informacije o radu i aktivnostima gradskog vijećnika, predsjednika Ogranka i ostalih članova u tijelima Grada, izvještavat će se o odlukama Izvršnog odbora, planiranim aktivnostima, te će se u svakom broju čitateljima predstaviti netko od članova Ogranka, kao i određeni projekti za koje vjerujemo da mogu pomoći podizanju kvalitete života u Zelini. Novine će pratiti i rad Laburista na županijskoj razini. Zelinski laburist tiskat će se u nakladi od 4.000 primjeraka i distribuirat će se besplatno na sve adrese na području grada. Prvi broj zelinskog laburista izaći će u prosincu ove godine.

ŠEST ČLANOVA U ODBORIMA GRADSKOG VIJEĆA

Šest članova Laburista Sv. Ivana Zeline ušlo je u odbore Gradskog vijeća Grada Sv. Ivana Zeline. Vijećnik Stjepan Brolich izabran je za člana Odbora za izbor i imenovanja, Renata Kucljak za članicu Odbora za komunalne djelatnosti i zaštitu okoliša, Nino Stojanović u Odbor za informiranje, Dalibor Sever u Odbor za turizam, Ivan Dananić postao je predsjednikom Odbora za kulturu, školstvo i predškolski odgoj, a Dubravko Žilavec predsjednik Odbora za sport.

DANANIĆ ČLAN NO-A ZELINA PLINA

Član Izvršnog odbora Ivan Dananić izabran je za člana Nadzornog odbora tvrtke Zelina plin d.o.o. Kolege iz Ogranka Dananiću su poželjeli da svoje znanje i stručnost upotrijebi za dobrobit te gradske tvrtke, ali i svih korisnika usluga tvrtke Zelina plin d.o.o. te građana Sv. Ivana Zeline.

| Broj posjeta: 630 |

Želite li komentirati? Objava: "Aktivnosti za kvalitetniji ogranak i bolju Zelinu"

Imate li komentar?