Talačka kriza u gradu Zagrebu

Od kako redovito prate rad Skupštine Grada Zagreba, Hrvatski laburisti su kao gosti nazočili i 39. zasjedanju Skupštine Grada Zagreba.

Ono što je konstantno na svim sjednicama Skupštine jest prebacivanje krivnje Gradske uprave, na čelu s gradonačelnikom Milanom Bandićem, na Skupštinu Grada Zagreba na čijem čelu stoji Davor Bernardić i obrnuto. Svaki pokušaj rada jedne od zaraćenih strana nailazi na podmetanje klipova druge zaraćene strane.

Dok Bandić gradi infrastrukturu za Horvatinčićeve VIP prostore na Cvjetnom trgu (koju je proračunom prihvatila Skupština) i fontane preko puta NSK, za to vrijeme skupština odbija raspravljati o izmjeni Urbanističkog plana za studentski kampus na Borongaju itd; itd; itd. Dok oni ispaljuju plotune iz svih raspoloživih oružja jedni po drugima, građani ne mogu upisati djecu u vrtiće, plaćaju skupi gradski prijevoz, vodu, odvoz smeća, ukratko – sve režije, a parkirne zone već imaju teritorijalne pretenzije na teritorij Zagrebačke županije.

Zaključak:

Ni gradonačelnik sa svojim pročelnicima, ni Gradska skupština, ne bave se poslom za koji su dobili mandat građana grada Zagreba.

Taoci ove dvije zaraćene strane su upravo oni koji su ih izabrali i koji ih plaćaju – građani grada Zagreba.

Sve dok su na vlasti ove dvije frakcije jedne te iste partije, talačkoj krizi u našem gradu neće biti kraja.

— Stjepan Belanović

| Broj posjeta: 919 |

1 komentar u "Talačka kriza u gradu Zagrebu"

  1. Ekipa na koju Stjepan upozorava,zapravo troši mandat na međusobno optuživanje,kad ima i kad nema osnove,a sve s ciljem da dobiju političke bodove.U Skupštini umjesto da riješavaju bitna pitanja,zapravo vode predizbornu kampanju.

    Ivan Tomić

Imate li komentar?