AFERA ŠMIDHEN pokazuje koliko su Laburisti ispred svog vremena

HrdasKada smo u rujnu prošle godine upozoravali kakvi su projekti pokrenuti u Hrvatskoj, konkretno projekt kupališta Šmidhen u Samoboru, nismo bili shvaćeni, jer se radilo o projektu vrijednom ”pišljivih” 200 milijuna eura.

Gotovo nitko nije bio zainteresiran za upozorenje Laburista o malverzacijama i mutnim poslovima u svezi ovog projekta. Na ondašnju konferenciju za medije došla je jedna (1) novinarka.

Danas novinar Večernjeg lista >>upozorava na isti problem koji je jedan od mnogih visoko budžetnih projekata, a koji je već u startu rezultirao nulom (http://www.vecernji.hr/zagreb/i-turisticka-2013-bez-vodenog-sportskog-parka-smidhenu-clanak-559981).

Mutni projekti, mutnih vlasnika, mutnih invensticija, na lokalnom i državnom nivou.

Laburisti su u svezi ovog podnijeli i prijavu Uskoku.

I…?

Ništa!

Sve je ostalo na vapaju i prozivanju institucija koje ne rade svoj posao.

Do kada?

Sva sreća da nam je u državi dobro, da broj nezaposlenih raste, da je BDP u porastu, da nam svima ide na bolje, da je tmurne oblake nad lijepom našom rastjeralo sunce, da ulazimo u EU.

Ništa se nije promijenilo i dalje vapimo za suncem, nadamo se lijepom vremenu koje obećava dobru turističku sezonu i nedovoljno krpanje financijkog minusa u kojemu smo svi zajedno.

Zašto nas nitko ne sluša, ne čuje naš glas? Nije nam stalo da nam svima bude bolje i da krenemo putem društvene pravednosi i poštenja?

Jesmo li zato mi Laburisti ”populisti” kojima je stalo da napokon pošteno, ma kako god to teško bilo sprovesti, krenemo putem boljitka!?

Damir Hrdas

| Broj posjeta: 929 |

Želite li komentirati? Objava: "AFERA ŠMIDHEN pokazuje koliko su Laburisti ispred svog vremena"

Imate li komentar?