Vukšić: radnici Konstruktora u ponedjeljak štrajkaju glađu (video)

Prije dva dana raspravljali smo o novom Zakonu o radu, a ovih dana vidi se agonija radnika Konstruktora koji u ponedjeljak idu u štrajk glađu, jer ne funkcionira pravna država i sustav

Nefunkcioniranje pravne države i sustava, što se ogleda na primjeru radnika splitske tvrke Konstruktor, te strategija prometnog povezivanja Hrvatske, razlozi su za jutrošnju saborsku stanku koju su zatražili Hrvatski laburisti odnosno HDZ, a priključili se HDSSB i HNS.

“Prije dva dana raspravljali smo o novom Zakonu o radu, a ovih dana vidi se agonija radnika Konstruktora koji u ponedjeljak idu u štrajk glađu, jer ne funkcionira pravna država i sustav”, upozorio je laburist Branko Vukšić.

HDZ stanku traži zbog strategije prometnog povezivanja države, odnosno činjenice da ne uvažava najvažnije prometne pravce, kaže Branko Bačić. Bačić je na stanki ustrajao unatoč sugestiji predsjednika Sabora Josipa Leke da će se o pitanjima koje spominje razgovarati kad se bude razgovaralo o samoj strategiji.

Zahtjevima za stankom zbog obje teme priključio se i HDSSB, a HNS pak želi govoriti na temu prometne strategije, baš kao i laburisti.

| Broj posjeta: 559 |

Želite li komentirati? Objava: "Vukšić: radnici Konstruktora u ponedjeljak štrajkaju glađu (video)"

Imate li komentar?