Vukšić : "Nama je važna SOA, POA, a u stvari riječ je o taštinama i nemoći vodećih političara" (video)

Odmah na početku zasjedanja Sabora određena je stanka koju su zatražili zastupnici Davorin Mlakar, Branko Vukšić, Nenad Stazić, Damir Kajin i Krešimir Bubalo, a nakon koje je krenulo izlaganje o nacionalnoj sigurnosti.

“Nama je važna SOA, POA, a u stvari riječ je o taštinama i nemoći vodećih političara”, ocijenio je Laburist Branko Vukšić.

Mišljenja sam da smo došli do dna, građani s pravom upiru prstom u nas smatrajući nas gomilom nesposobnih političara koji raspravljaju o nevažnim stvarima, upozorava Vukšić i naglašava da građanima najveća pogibelj prijeti od nereda, siromaštva, nezaposlenosti, ukradene budućnosti…

O tome trebamo razgovarati, a ne tko je koga zaposlio, predbacujemo si sitnice koje građanima ne znače život, kaže Vukšić.

Smatra da bi u velikoj krizi čelnici parlamentranih stranaka trebali sjesti i dogovoriti zajedničke ciljeve, postići konsenzus o zdravstvu, lokalnom ustroju, izvlačenju zemlje iz krize, ne baviti se špijunima i špijuniranjem.

Možete misliti koliko građane uzbuđuje špijuniraju li Karamarkovi špijuni Milanovića ili Milanovićevi Karamarka, poručio je Laburist.

| Broj posjeta: 687 |

Želite li komentirati? Objava: "Vukšić : "Nama je važna SOA, POA, a u stvari riječ je o taštinama i nemoći vodećih političara" (video)"

Imate li komentar?