Virtualni aktualac! (video)

Predsjednik Sabora odlučio je da će danas biti nastavak, a ne nova saborska sjednica. Na taj je način poštedio Vladu neugodnih pitanja na aktualnom prijepodnevu od strane saborskih zastupnika. Znamo, nemaju baš puno dobrih vijesti da se pohvale, pa izbjegavaju pitanja. No mi u laburistima smo se snašli. Stoga virtualnim putem upućujemo dva pitanja (na koja bi u slučaju aktualnog prijepodneva imali pravo), pitanje zastupnice Nansi Tireli za prvog potpredsjednika g. Čačića i pitanje zastupnika Zlatka Tušaka za premijera g. Milanovića. U nastavku donosimo pitanja, a vas pitamo, što mislite, hoće li nam odgovoriti?

Pitanje zastupnice Nansi Tireli:

Pitanje zastupnika Zlatka Tušaka:

| Broj posjeta: 1.341 |

3 komentara u "Virtualni aktualac! (video)"

  1. Bolje im je da odgovore! Da se bar kulturno ponašaju kad im već posao tako slabo ide.

    Anica, Trogir

  2. Kolegici Nansi ću ja odgovoriti onako kako bi joj odgovorio p.p Čaćić : točno je gđo Nansi da će svi problemi biti rješeni do jeseni, ali jeseni 2020 god. kad više nebude moje stranke ni mene na tom mjestu.

  3. Mene muči jedna druga stvar. Kad ćete vi dati prijedloge rješenja gorućih problema u Hrvatskoj. Koliko se sjećam, vaš saborski zastupnik, Branko Vukšić, je u emisiji Nedjeljom u 2 rekao kako vi znate sve, ali čekat ćete da Vlada pogriješi. Ne nanosite li takvim stavom i vi veliku štetu Hrvatskoj.
    Ivan, Zagreb

Imate li komentar?