AKTUALNO PRIJEPODNE Tko je neimenovani visoki izvor iz Vlade? (video)

U prvoj ovogodišnjoj, a dvanaestoj sjednici u sedmom sazivu Hrvatskog sabora na aktualnom prijepodnevu ispred Hrvatskih laburista pitanja su postavili Dragutin Lesar i Branko Vukšić. Lesara je zanimalo što Vlada kani učiniti sa zdravstvenim osiguranjem, obzirom na špekulacije o privatizaciji, a Vukšića do kada se predsjednik Vlade misli baviti za po građane nebitnim problemima.

Koliko odjela službi, djelatnosti u postojećim bolnicama i u koliko bolnica u cjelini se planira zatvoriti nakon objavljivanja ili prihvaćanja “masterplana”. Je li točna informacija koja dolazi iz bankarskih krugova da se planira i privatizacija zdravstvenog osiguranja. Dakle, taj kolač od 19 milijardi koliko on obuhvaća u ovom trenutku špekulira se da bi se u zdravstvenom osiguranju mogao primijeniti onaj model kao što je mirovinski drugi stup, tako da bi doprinos od 13% bio prepolovljen pola javno, pola privatno osiguranje.

Nije dobro kada premijer nasrče na sudove, kao što je loše nasrtati na ionako već obespravljene radnike. Pitanje, jeste li vi neimenovani izvor iz Vlade koji je ocijenio odluku o izručenju Perkovića državnom udarom pištolja na vodu i mogu li se u drugoj polovici mandata građani nadati državničkim reakcijama te vašoj usredotočenosti na bitne probleme?

| Broj posjeta: 823 |

Želite li komentirati? Objava: "AKTUALNO PRIJEPODNE Tko je neimenovani visoki izvor iz Vlade? (video)"

Imate li komentar?