Zbog nanošenja štete ugledu Laburista, Tomislav Končevski suspendirao Nansi Tireli

Zagreb, 14. srpnja — U srijedu poslijepodne predsjednik Laburista Tomislav Končevski zbog nanošenja štete ugledu stranke istupima u medijima Odlukom je suspendirao Nansi Tireli, dok je Tireli nakon toga poštom koja je u četvrtak u jutro stigla u Središnji ured poslala ispisnicu iz stranke. Time želimo jasno demantirati natpise u nekim medijima koji su prenijeli da je gđa. Tireli iz stranke istupila prije suspenzije.

‘Suspendirao sam je i temeljem stranačkih akata konačna odluka je na Sudu časti. Razlozi su njezini jučerašnji istupi u medijima, odnosno na rovinjskom radiju i u Novom listu‘, pojasnio je predsjednik Laburista Končevski.

‘Nije nas iznenadilo to da je zatražila ispisivanje iz stranke. Cijelo vrijeme smo znali da šuruje sa SDP-om. Cijelo vrijeme je radila nama iza leđa. Kod nje su u pitanju bili i osobni interesi. Pokazala je da nije razmišljala samo o stranci, nego i o sebi’, rekao je Končevski za Tportal.

Končevski ne smatra da će njezin odlazak naštetiti Laburistima iako je Tireli nakon povlačenja Dragutina Lesara bila predsjednica stranke.

‘Da su je ljudi željeli, ostala bi predsjednica, no očito je prepoznato da radi samo za sebe’, istaknuo je Končevski.

Laburisti zahvaljuju Nansi Tireli na pozitivnim trenucima i žele joj puno uspjeha u daljnjem političkom radu. (Tportal, Uredništvo)

| Broj posjeta: 1.469 |

Želite li komentirati? Objava: "Zbog nanošenja štete ugledu Laburista, Tomislav Končevski suspendirao Nansi Tireli"

Imate li komentar?