Zaustavite Laburiste!

Laburisti ne nude slamku spasa nego načelno stajalište“, izjavila je sinoć u prilogu jedne informativne emisije, jednog nacionalnog medija, jedna novinarka na temu saborske rasprave o europskom uhidbenom nalogu (Perkovićev zakon).

Želimo svim svojim biračicama i biračima, a za parlamentarne izbore 2011. godine bilo ih je 121.785 pokazati na koji nas način mediji SUSTAVNO, od trenutka kada su veeelike političke elite shvatile da Laburisti nisu samo jednokratni politički pokušaj, perfidno i mućki degradiraju. Donosimo vam posljednji primjer koji možda i najzornije prikazuje kakvim se mediji sve metodama služe kako bi nas unakazili, kako bi nas vama pokazali u što je gorem mogućem izdanju.

Pogledaje i poslušajte prilog iz informativne emisije:

A sada pogledajte i poslušajte što je zapravo govornik rekao:

Načelno stajalište“, kaže novinarka. Ne samo da je cijeli prilog izvučen iz konteksta, jer govornik je jasno obrazložio rečenicu iz priloga (citat svih dosadašnjih vladajućih), već je u uvodu priloga “slavodobitno poentirano” kako eto, Laburisti ne nude ništa osim načelnog stava. Klasičan je to oblik destrukcije kroz koji se Laburiste (očito uspješno) prikazuje kao političke populiste i demagoge.


Karikatura: http://www.abrasmedia.info/sites/default/files/field/image/kontrola-medija_0.jpg

Na žalost, nije ovo jedini primjer. U posljednjih godinu, godinu i pol dana većina medija u Hrvatskoj dobrano se trudila (a i dalje se trudi) rad naše Stranke pokazati na što gori mogući način. Sigurni smo, raditi će to i dalje.

Smatramo da se ovdje više ne radi o neprofesionalnosti ili neznanju, već da se svjesno i namjerno, perfidno i mućki sustavno degradiraju i naš trud i naš rad. U čijem interesu, pitamo.

Nemamo drugog logičnog zaključka zašto bi nam mediji, čije cjenike za razliku od veeelikih niti možemo niti želimo pogledati, radili ovakvo zlo. Jednostavno, morati ćete zaključke donijeti sami.

Stoga, nemamo druge nego pozvati vas da se o našem radu informirate putem naših internetskih stranica i od naših ljudi na terenu. Samo ćete na taj način dobiti potpuni uvid u ono što i kako zaista radimo.

Prilozi:

1. Link na informativnu emisiju
2. Link na saborsku raspravu

| Broj posjeta: 1.578 |

Želite li komentirati? Objava: "Zaustavite Laburiste!"

Imate li komentar?