Z.A. PETROVIĆ Dosta je bilo zezanja, svima nam mora biti bolje!

Zagreb, 27. kolovoza – Zorislav Antun Petrović, nezavisni kandidat na listi Laburista u 7. izbornoj jedinici danas je na tržnicama u Španskom i na Jarunu predstavio 3 točke programa koje se temelje na borbi protiv korupcije, zaštiti radnih obitelji i prirodnih resursa. Istaknuo je kako nam je potrebna temeljita promjena poreznog sustava!

Petrović želi uvesti kontrolu imovine za političare, povisiti minimalnu plaću na 3,5 tisuće kuna te promijeniti porezni sustav.

Ukidanjem poreza na plaće do 10 tisuća kuna bilo bi obuhvaćemo preko 80 posto ukupnog broja plaća. Poslala bi se jasna poruka da je Hrvatska zemlja koja poštuje rad i proračun bi bio zakinut za nekih milijardu i pol kuna, što bi se nadomjestilo povećanim prihodima od boljeg gospodarenja prirodnim bogatstvima, poručio je Zorislav Antun Petrović i dodao da samo u šumarstvu gubimo oko milijardu i pol kuna.

– Bili smo danas na tržnicama u Španskom i na Jarunu gdje su me građani najčešće pitali kako ćemo učiniti život u Hrvatskoj bolji. Odgovor je vrlo jednostavan – smanjit ćemo korupciju, spriječiti daljnje rasipanje prirodnih bogatstava i zaštititi rad kao najvrjedniji resurs. Što je manje korupcije veći su prihodi državnog proračuna, može se smanjiti poreze što znači manje opterećenja za poduzetnike koji će tada moći otvoriti nova radna mjesta koja pak će generirati novu potrošnju i rast BDP-a. Nema više zezanja, Hrvatska je bogata zemlja i naša prirodna bogatstva možemo sačuvati za sve nas i koristiti ih tako da od njih svi živimo dobro, a ne samo neki – istaknuo je Petrović.

Zorislav Antun Petrović

Razlog kandidature Zorislava Antuna Petrovića

– Odlučio sam izaći na izbore s Laburistima jer je to stranka koja je vjerodostojna i bez da to piše na plakate, stranka koja se bori za najveću vrijednost našeg društva, a to je rad i ujedno stranka za koju vjerujem da će biti zainteresirana za ono za što se i ja zalažem, a to je Hrvatska bez korupcije. Hrvatska bez korupcije znači Hrvatska s manjim računima za vodu, manjim računima za struju, s većim mirovinama i boljom infrastrukturom. A siguran sam da to možemo postići – rekao je Petrović. (IL, HRT, IK)

| Broj posjeta: 695 |

1 komentar u "Z.A. PETROVIĆ Dosta je bilo zezanja, svima nam mora biti bolje!"

  1. 50 000. 000. 000.- godišnje ostaje lopovima u raznim
    varijantama korupcije a jedna je i kroz bacanje mandarine samo da onaj u staračkom domu ne okusi voće! Zašto ? Gdje je naknada za stopiranje /sankcije Rusiji/ mediteranskih kultura od strane Europske unije? Anton Bartolić

Imate li komentar?