Vrijeme je da Vlada odstupi!

Hrvatski laburisti – Stranka rada traže da Vlada Andreja Plenkovića odstupi, te da se raspišu novi izbori. Time se pridružujemo strankama oporbe, ali i svim ljudima zdrave pameti kojima je jasno da ovakva vlada koja se bavi ucjenama i manipulacijama, kupoprodajom glasova, vlada u kojoj se nalaze ljudi u najmanju ruku upitnog morala, ali i oni koji bi za svoje aktivnosti morali odgovarati pred zakonom, ne zaslužuje voditi državu.

Premijer Andrej Plenković je imao priliku odmaknuti se od afera, protuzakonitih djelovanja, pogodovanja, korupcije, zlouporabe položaja i ovlasti… svojih ministara. Imao je priliku pokazati da je osoba od integriteta, dobar vođa i premijer. Umjesto toga Plenković je odabrao put prikrivanja afera, put opravdavanja, rekavši da su se našli “u jednoj, možemo reći, opterećujućoj slici (?!??) koja je bila za Vladu u medijskom, komunikacijskom pa i političkom prostoru” a smjenu svojih problematičnih ministara nazvao “nužnim osvježenjem”.

Kad vodeća ličnost u jednoj državi stane u zaštitu ministara koji krše etička i moralna načela, te nerijetko i zakon, postavlja se pitanje pati li Premijer od deluzijskog poremećaja ili drži glavu u pijesku.

Bez obzira na sve, jedina ispravna stvar koju Andrej Plenković, njegova Vlada i zastupnici pozicije trebaju učiniti je izglasati nepovjerenje vladi RH, kako bi predsjednica mogla raspisati izbore i omogućiti građanima da odaberu nove, poštene i kvalitetne ljude koji će staviti društveni interes ispred privatnog te nakon tri desetljeća izvesti Hrvatsku na pošten i pravi put, put demokracije i prosperiteta, put suvremene europske države.

| Broj posjeta: 51 |

Želite li komentirati? Objava: "Vrijeme je da Vlada odstupi!"

Imate li komentar?